De Verenigde Naties is een indrukwekkende campagne gestart om wereldwijd aandacht te vragen voor gendergelijkheid. De organisatie bewijst dat vrouwen ook in onze moderne gedigitaliseerde wereld nog altijd een achtergestelde positie hebben en doet dat door te googlen. De keiharde campagne is zo’n succes dat de VN die heeft uitgebreid naar andere nog veel te vaak gediscrimineerde groepen. Het resultaat ziet u hieronder.

unwomen2

thesmurfsare2

teletubbiesare2

midgetsare2

googlingis2

Gebruikt cc-beeld: Smurf, teletubbies, midget, nerd.

Leave a comment

There are no comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>